Author Topic: Laura speaks.  (Read 6003 times)

markofkane

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5260
  • Crazy Man
    • View Profile
    • http://www.soundspectrum.com
Laura speaks.
« Reply #15 on: May 02, 2007, 07:14:19 pm »
If aladyblond sends you the file, put in in your C: directory

(assuming you have Windows)

Start---My Computer---Local Disk (C:)  And double click to open the C: directory.

Copy the HapLogCtrl file to that location (Same Location as The Windows Folder, program files folder, Documents and Settings folder, etc)

picture attached.

Mark: I'll think about it
Laura: Don't think about it too long or I'll throw you out on your ***king a**.
"Political correctness is censorship"

aladyblond

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1499
    • View Profile
Laura speaks.
« Reply #16 on: May 02, 2007, 07:25:09 pm »
everytime you open hal a seperate little window will open and you can drag HAPS ANIMS TXT FILES INTO THAT BOX EVEN CHANGE HTRS IF YOU LIKE.
~~~if i only had a brain~~~ i dream of htr with the light brown hair....

markofkane

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5260
  • Crazy Man
    • View Profile
    • http://www.soundspectrum.com
Laura speaks.
« Reply #17 on: May 03, 2007, 04:29:25 am »
You can also paste text in the Haptek Console, (send text) and click "Yep". He/she will read the text out loud.[:D]
Mark: I'll think about it
Laura: Don't think about it too long or I'll throw you out on your ***king a**.
"Political correctness is censorship"

echoman

  • Guest
Laura speaks.
« Reply #18 on: May 03, 2007, 05:40:40 am »
Hello Aladybkond and Markofkane!

I have managed to get it working. I found I had the program already. I just needed to put the Haplog text file in the C: dir. As soon as this was done the Haptek Console window apeared.

Thanks very much for both of your help on this.

I never knew Hal could do this at all. This was a suprise for me.

Thanks again.

echoman

  • Guest
Laura speaks.
« Reply #19 on: May 03, 2007, 05:45:42 am »
Just before I go.

I was wondering why there are 'Send text' and 'Query' inputs on the console. I have only used the top one.

Also, should I avoid the clear button? It looks like there is a lot of data that should be kept in the box below. Does this clear button clear the upper two inputs or the one below?

Echo

markofkane

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5260
  • Crazy Man
    • View Profile
    • http://www.soundspectrum.com
Laura speaks.
« Reply #20 on: May 03, 2007, 09:04:01 am »
I never messed with anything except the send text area.

Clear just clears the command history. I don't know how to use the "Query" function.
Mark: I'll think about it
Laura: Don't think about it too long or I'll throw you out on your ***king a**.
"Political correctness is censorship"