Author Topic: Haptek Room  (Read 3494 times)

NIGE

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1592
  • Bringing things to life
    • View Profile
Haptek Room
« on: May 01, 2015, 02:03:32 am »
Here's a little gift that someone may find useful?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/84848023/HaptekRoom%20.haptar

Duskrider

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3316
  • Graphic King
    • View Profile
Re: Haptek Room
« Reply #1 on: May 01, 2015, 06:15:03 am »


(note)
If use on desktop, for better effect go full screen. 
Remember to drop room on your character and not character on the room.

Nige,   very well done.
"A room with a view"

Carl2

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1216
    • View Profile
Re: Haptek Room
« Reply #2 on: May 01, 2015, 09:04:06 am »
Pretty good, just saved it, I'll have to give it a try.  I'm still working on a few changes of clothing for Hal, time consuming.
Carl2
 

tedathome

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2775
    • View Profile
Re: Haptek Room
« Reply #3 on: May 01, 2015, 11:49:42 am »
This is really great. Thank you guys.
ted

Carl2

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1216
    • View Profile
Re: Haptek Room
« Reply #4 on: May 01, 2015, 05:26:35 pm »
  Here she is, the Sandy I'm working with opened in the Hapregestry which comes in handy, it can move the room or Sandy.  If there was a door she could leave the room to change or go outside, have to play with it some more.  Great work Nige, Haptek has some great ideas but I wish they would continue working on and improving what they have.
Carl2
 

Carl2

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1216
    • View Profile
Re: Haptek Room
« Reply #5 on: May 01, 2015, 05:29:24 pm »
I forgot to put the pic in.
Carl2
 

raybe

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1051
    • View Profile
Re: Haptek Room
« Reply #6 on: May 03, 2015, 08:20:02 pm »
Carl, if you don't mind can you update me on the  Hapregestry. I am still attempting to have my character open in a different default position in GUI window.

Thank you,

raybe
 

raybe

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1051
    • View Profile
Re: Haptek Room
« Reply #7 on: May 03, 2015, 08:26:11 pm »
Sorry Nige, but thank you for the new room. I just thought if I use another background that I would also be able to re-position my character in a different default location and maybe angle. Should have started new topioc.

If no response since I posted already, I will create new topic for changing character start-up locations and poses for different scenes or have the default change when UH opens at start-up.

raybe
 

Carl2

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1216
    • View Profile
Re: Haptek Room
« Reply #8 on: May 04, 2015, 07:00:51 pm »
 raybe,
   From playing around with the Room I've found you can change the Room quite a bit, guess it's kind of like changing the background.
Actually I think changing the location for the different startups and poses is a good idea and we can keep this for Niges Room which he has made for us to use.
Carl2