Author Topic: brightspeech trial problem please help  (Read 2374 times)

freddy888

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1693
    • View Profile
    • AiDreams
brightspeech trial problem please help
« on: May 02, 2005, 03:57:40 am »
hi - i'm new hear but wonder if some kind soul could help.

I downloaded the brightspeech standard trial (on modem-ages!!!) and it all instals fine BUT when you come to the license screen and try to click the 30 day trial it just says it can't do it.

i'm a bit miffed because it took ages to download and I'm now hoping it won't have been a waste of time!

thanks if anyone can help much appreciated.

this site looks good by the way!

Dr.Benway

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 554
    • View Profile
brightspeech trial problem please help
« Reply #1 on: May 02, 2005, 05:56:38 am »
I never heard of Brightspeech, but I looked up some requirements for the Brightspeech voice.

Do you use one of the following OS's: "Windows 98SE, NT4SP6, 2000SP3, Me, XP, Mac OSX.2 and higher."

Is your computer at least a "Pentium III 500 Mhz, 256 Mb RAM"
or, if a Macintosh: a "Power Mac G3 800MHz, 256 MB RAM"?

Do you know if you have "MS SAPI 4.0a (Win32), MS SAPI 5.1b (Win32)" already installed?



Art

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3353
    • View Profile
brightspeech trial problem please help
« Reply #2 on: May 02, 2005, 04:55:08 pm »
Raymond,

Brightspeech is the engine for Babel Technologies.
The TTS voices were pretty good, unfortunately their
prices were not.
In the world of AI it's the thought that counts!

- Art -

GlacierClipper

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
    • View Profile
brightspeech trial problem please help
« Reply #3 on: May 03, 2005, 12:19:50 am »
The License Manager must be downloaded and installed before installing the speech program!
 

freddy888

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1693
    • View Profile
    • AiDreams
brightspeech trial problem please help
« Reply #4 on: May 24, 2005, 10:19:54 am »
hi, sorry, I forgot I asked this question!
Thanks for the help.  Yes glacier I got the seperate file and now it works fine.

Thanks again all.
« Last Edit: May 24, 2005, 10:20:22 am by freddy888 »